iklan

Search This Blog

Thursday, December 24, 2015

STOCK ROM LENOVO A889 (100% WORKS)



FLASH LENOVO A889 dengan software Yang kami sediakan.
Mengalami masalah tersekat pada logo LENOVO A889 pada smartphone korang?

Jom guna kaedah Flash tools.

Boleh muat turun. Dari link berikut.


Password:  panglimagadget

24 comments:

  1. Dibanding kan size official nee sama yang lain official agak berbeza... Tpi belum try flash... Ragu sebab softbreak mau pum hardbrick.....please respon.....

    ReplyDelete
  2. Dibanding kan size official nee sama yang lain official agak berbeza... Tpi belum try flash... Ragu sebab softbreak mau pum hardbrick.....please respon.....

    ReplyDelete
  3. Ada googleplay ka? Sapa yg dah try?mohon penjelasan

    ReplyDelete
  4. hi bro boleh tolong ajar ckit....i dh flash bnyk kli dgn firmware same tapi masih same...

    ReplyDelete
  5. Sy dh wt flash tp xde google play tolong tuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. google play tu kena download benda lain gapps... bukan firmware

      Delete
  6. kalau official rom untuk lenovo a889 kena install gapps manual...bleh try zip file di www.89pp.com-lenovo a899 [blum pernah cuba]

    ReplyDelete
  7. saya nak flash tapi kabel usb problem...ada tak jual one set usb sekali kabel ke talifon sebb kat luar jual tanpa kabel...susah nak kena shoulder baru...berapa harga?

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. usb charger or data conector problem berapa repair ye?

    ReplyDelete
  13. Slalu 25-30...tak tau la tpt lain...aku pnya charge mcm tu

    ReplyDelete
  14. Kalau rom xda gapps...boleh porting sndri...tgk youtube...hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...